how to search person by email id atlanta ga public records people search cell phone number wicomico county public records find this telephone number telephone directory assistance usa storing phone numbers in a database sevier county tn public records

Wageningse Massagedag 2012 in de Bblthk te Wageningen

Het Hospice Wageningen-Renkum steunen door een fijne massage te ondergaan? Dat kan tijdens de Wageningse massagedag op zaterdag 24 maart 2012, in de bibliotheek.

Wagenings massage-aanbod
De dag wordt georganiseerd door 12 Wageningse masseurs. Daarmee biedt de dag een boeiende kennismaking met het brede Wageningse massage-aanbod. Van gezichtsmassage tot een voetreflex behandeling, van stoelmassage tot een energetische aanpak: de Wageningse massagedag biedt dé kans om het eens uit te proberen.

Spelregels
De Wageningse massagedag vindt plaats in de bibliotheek. Van 11.00 tot 17.00 uur. U hoeft zich niet vooraf in te schrijven. Dat kan ter plekke met intekenlijsten bij de masseurs. De massages duren 20 tot 30 minuten. Bij alle massages kunnen de kleren gewoon aanblijven.

Deelnemers
De 12 masseurs die mee doen bieden allemaal iets aan wat specifiek is voor hun praktijk. Zo kan je als bezoeker heel wat massage-indrukken opdoen en uitvinden wat het beste past bij de eigen wensen. In het kader staat meer over het aanbod aan massages op de massagedag. Waar staan de verschillende masseurs voor?

Voeten
Voor een voetreflexbehandeling bent u bij BettienKleefsman van Puurvoeten en Marieke Rekswinkel van Voetreflex Wageningen aan het juiste adres. Beiden bieden ook metamorfosebehandelingen aan. Bettiengeeft ook voetverzorging en Marieke hotstonemassage.

Balans
Kom weer in balans met Ellis Dijkstra en Tallien van der Wal .Rebalancing is een vorm van lichaamswerk en bewustwording. Ze werken met verschillende massage technieken, aandacht, ademhaling en zelfonderzoek. Het is een ontmoeting met je zelf.Van denken naar voelen naar zijn.Wytske Dijkstra van massagepraktijk In2flow biedt integratieve massages en holisticpulsing in een respectvolle en creatieve omgeving.

Energie
Jeffrey van de Locht van Heel Thuis geeft massage met energieoverdracht, wathet zelfgenezend vermogen van het lichaam optimaliseert.

Aan huis
‘Uw masseur aan huis’ is Anky Biemans. Ze geeft sportmassage, stoelmassage, gezichtsmassage en dynamische massage. Martine Lijftogt-Mackay heeft zich gespecialiseerd in stoelmassage. Aan huis of bij Beautyspot aan de Nude.

Wat van ver komt…
Peer Kramer van Praktijk FoShou geeft Chinese TuiNamassage.  De energiestroom wordt beïnvloed via meridianen en acupressuurpunten.Maya Sanchit van Taila praktijk voor Ayurvedische massage gebruikt warme olie voor haar massages.

Veelzijdig
Marjanne Marinissen biedt holistische massage aan. Ieder mens is uniek en bijzonder, ieder moment ook, haar massages passen zich daarbij aan.Echt veelzijdig is massagepraktijk Lydia. Zelfs met chocola of stenen, voor baby’s en mama’s, het kan allemaal bij haar.

Opbrengst 100% voor Hospice Wageningen-Renkum
Voor de massages wordt een donatie gevraagd van minimaal 10 euro per massage. 100% van de opbrengst gaat naar Hospice Wageningen-Renkum. Deze instelling is sinds september 2010 geopend. Het hospice biedt zorg aan mensen die niet lang meer te leven hebben. In een huiselijk omgeving wordt hen de mogelijkheid geboden om samen met hun familie en vrienden in alle rust afscheid te nemen van het leven. Het hospice is voor een aanzienlijk gedeelte afhankelijk van giften.

Welke massage kiest u op de dag?
Wat is er te verwachten op de Wageningse massagedag?
Wytske Dijkstra geeft heerlijk ontspannende dynamische massages. Wie er lekker bij wil zitten moet bij Anky Biemans of Martine Lijftogt-Mackay zijn voor een stoelmassage.Of laat u verrassen door uw tong en pols te laten lezen om vervolgens een traditionele Chinese Tui Na-massage te ontvangen van Peer Kramer. 

Als u voeten winkelmoe zijn dan kunt u deze bij Marieke Rekswinkel laten verwennen met een voetreflexbehandeling.
Maya Sanchit verwent de voeten op zijn Ayurvedisch, met warme olie.
Tallien van der Wal en Ellis Dijkstra laten u met gecombineerde technieken voelen hoe vloeibaar en soepel  uw lichaam kan zijn. Of gaat u voor de combinatie van klassieke-, bindweefsel-, energetische-,  en voetreflexmassage, aangeboden door Marjanne Marinissen?

Lydia Meurs verzorgt een verwenmoment  met een gezichtsmassage. Jeffrey van de Locht tot slot verzorgt op de dag energetische massages. Dat wordt nog moeilijk kiezen! En wie echt niet kan kiezen kan altijd nog met een massagebon naar huis van BettienKleefsman voor een voetflexbehandeling.

zie ook: